Golv

Vi har ett stort utbud av golv

Våra golv

Trägolv

Dagens trägolv läggs med klicksystem och finns i mängder av olika träslag, färger, ytbehandlingar och bredder. Här finns något för alla smaker. Eftersom vi är noga med kvalitéten säljer vi bara golv från kända leverantörer.

Laminatgolv

Laminat är ett hårt och slitstarkt material och det passar som golv i många utrymmen. Mängder av olika mönster och färger finns förstås! Vi säljer bara laminat av hög kvalitet från kända leverantörer. Därför kan Du lita på att du får det bästa när du handlar hos oss!

Plastmattor

Plastmattor är lättskött och passar i många utrymmen. Finns även som plattor.

Våtvägg/Våtgolv

Väljer Du plastmatta på golv och vägg i Ditt nya våtrum får du ett lättskött material som håller i många år. Du kan välja på många olika färger och mönster och kombinera det så det blir precis som Du vill. Du får dessutom ett skikt som är tätt, vilket gör risken för vattenskador mindre.

Heltäckningsmattor

Heltäckningsmattor är återigen väldigt populärt och finns i en mängd olika kvalitéter och färger, från tätväda hårda mattor till riktigt långhåriga ryor. Lägg den som heltäckningsmatta i hela rummet eller beställ den i det format Du vill för att lägga vid sängen eller under soffbordet. Eller varför inte klä in din innertrappa, då behöver Du inte vara rädd för att halka i trappan! Du kan med andra ord beställa din avpassade matta hur du vill.

Gummigolv

Gummigolv är ljuddämpande, sviktande golv som är sköna att gå på och som passar i utrymmen med hårt slitage som t.ex. äldreboenden, skolor, butiker och fritidsanläggningar.

Linoleum

Linoleum är ett rent naturmaterial som ger ett slitstarkt och tåligt golv. Du kan köpa det som matta eller som plattor som Du klickar ihop.

Korkgolv

Korkgolv är naturliga golv som är behagliga och sköna att gå på och som finns i olika utförande.

Har du några frågor?

Start typing and press Enter to search

Telefon


0371-803 60